Rekisteriseloste

Rekisteriseloste on Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen.

1. Rekisterinpitäjän nimi ja osoite

Wenda Oy, Tuulissuonkuja 1, 21420 Lieto

Y-tunnus: 0996778-7 Sähköposti: myynti(a)wendashop.fi

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Jan Forsbom Sähköposti: jan.forsbom(a)wenda.fi

3. Rekisterin nimi

Wenda Oy asiakasrekisteri

4. Tietojen käyttötarkoitus

Rekisteritietojen käyttötarkoitus on Wenda Oy:n (wendashop.fi) ja asiakkaan välisen suhteen hoito ja ylläpito. Käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään markkinointiin, tiedottamiseen, asiakassuhteiden- ja yhteydenottojen hoitamiseen sekä muihin asiakassuhteen ylläpitoon liittyviin tarkoituksiin. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus perustuu henkilötietolain 8 §:ään.

5. Rekisterin tietosisältö

Wenda Oy:n asiakasrekisteri sisältää enimmillään seuraavat tiedot:

  • yhteystiedot (nimi ja yhteystiedot asiakkaan tavoittamiseksi)
  • palveluun tallennettu asiakaskohtainen tunnus ja salasana
  • asiakasta kiinnostavat tuotteet/tuoteryhmät
  • asiakkaan ostohistoria
  • markkinointilupa
  • tieto asiakassuhteen päättymisestä

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa sähköisesti tai manuaalisesti rekisterinpitäjälle.

7. Tietojen luovutus

Wenda Oy ei luovuta tietoja ulkopuoliselle taholle.

8. Rekisterissä olevan tiedon poistaminen

Asiakas voi oma-aloitteisesti pyytää rekisterissä olevan tiedon poistoa tai se voidaan poistaa asiakassuhteen päättyessä. Lisäksi asiakkaan rekisterissä oleva tieto voidaan poistaa palvelun mahdollisen väärinkäytöksen vuoksi.

9. Rekisterin suojaus

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

10. Evästeet

Käytämme evästeitä (cookies) verkkosivustollamme www.wendashop.fi

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivu tallentaa tietokoneelle, tabletille tai matkapuhelimelle käydessäsi sivulla. Käytämme evästeitä sivuston käytön analysointiin, mainonnan kohdentamiseen ja mainonnan toimivuuden seuraamiseen digitaalisissa medioissa esim. hakukoneissa. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja. Evästeitä ei luovuteta tai myydä kolmannelle osapuolelle.

Käyttämällä Wenda Oy:n verkkosivustoa wendashop.fi hyväksyt evästeiden edellä kuvatun käytön. Voit välttää evästeiden käytön muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.12.2017 alkaen.

Verkkokauppa

Wendashop verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna  toimii Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Checkout Finland Oy on OPn omistama maksunvälittäjä. Maksuvaihtoehtoina toimivat korttimaksu sekä verkkopankkimaksut. Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Checkout Finland Oy:n (Pyhäjärvenkatu 5 C, 33200 Tampere) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Wendashopin yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Wenda Oy / Wendashop

Telekatu 14
20360 Turku

Puhelinnumero: +358-2-2351 333

Sähköposti: myynti@wendashop.fi

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Kuluttaja-asiakkailla on etämyynnissä kaikille tuotteille 14 päivän kuluttajasuojan takaama palautusoikeus. Yritys-asiakkailla ei ole palautusoikeutta. Mikäli haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu ilmoittaa palautukselle osoitteen sekä yksilöllisen palautusnumeron.  Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja ehjiä. 

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.